Οι δασκάλες μας

Μαριλένα Καραμπίνη.

Διαθέτει 10ετή εκπαιδευτική και παιδαγωγική εμπειρία, έχοντας εργαστεί με παιδιά προσχολικής ηλικίας και παιδιά πρώτης δημοτικού

Πτυχιούχος Νηπιαγωγός Ανωτάτου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος, έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα επιμορφωτικά σεμινάρια εμπλουτισμού των γνώσεών της στο αντικείμενο της παιδαγωγικής επιστήμης. Κατά τη διάρκεια φοίτησής της σε τριετές εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο “Θεατρικό Παιχνίδι”, είχε την ευκαιρία να εντρυφήσει στις σύγχρονες μεθόδους οι οποίες συνδυάζουν άριστα τη Μάθηση και το Εκπαιδευτικό Παιχνίδι, τις οποίες και εφαρμόζει με πολύ καλά αποτελέσματα στο σχολείο μας.

Η Μαριλένα έχει ασχοληθεί για αρκετά χρόνια με τον Ελληνικό Προσκοπισμό, διατελώντας βαθμοφόρος Τμήματος Αγέλης, ενώ τα ενδιαφέροντά της είναι το διάβασμα, οι παραδοσιακοί χοροί και η έντεχνη μουσική

Η ενέργεια και η ήρεμη παρουσία της είναι ζωτικής σημασίας για την υποστήριξη της ειρηνικής ατμόσφαιρας της τάξης

Χελιδωνάκη Βασιλική

Σπούδασα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών κ έπειτα ολοκλήρωσα τη βασική εκπαίδευση στη Συμβουλευτική.

Επίσης είχα τη τύχη να κάνω τη πρακτική μου άσκηση στο τμήμα Ψυχιατρικής του Νοσοκομείου Αγία Όλγα καθώς μου έδωσε όλη την απαραίτητη γνώση και εμπειρία.

Τα τελευταία 6 χρόνια κατοικώ στη Ραφήνα

Άννα Ντέντε

Δουλεύω από το 2002 σε παιδικούς σταθμούς και εκπαιδευτήρια.

Είμαι τυχερή που μπόρεσα να ακολουθησω της σπουδές μου μιας κι είναι αυτό που με γεμίζει απόλυτα

Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με την οικογένεια μου κι τα δύο μου παιδάκια.

Μου αρέσει η μαγειρική,οι παραδοσιακοί χοροί και η ζωγραφική.

Φέτος που βρίσκομαι στον παιδικό σταθμό early footsteps με το τμήμα των 3-4 ετών ελπίζω να μπορέσω να μεταδώσω στα παιδιά την αγάπη μου για μάθηση και να τους χαρίσω πολλές όμορφες αναμνήσεις.

Skip to toolbar