About us

Το σχολείο μας

Ο παιδικός μας σταθμός χτίστηκε το 2005, σύμφωνα με τους πλέον αυστηρούς νόμους και διατάξεις που αφορούν την αρχιτεκτονική ενός παιδικού σταθμού. (Αριθμός άδειας 1515/22-6-2005)
Οι σχολικές μας εγκαταστάσεις, ελέγχονται τρεις φορές το χρόνο από τους αρμόδιους κρατικούς και νομαρχιακούς φορείς, και πιστοποιείται η συμμόρφωση με όλους τους κανόνες στους τομείς της υγιεινής, της ασφάλειας και των εκπαιδευτικών προτύπων.

Ασφάλεια

Ο παιδικός σταθμός είναι χτισμένος σε ένα επίπεδο και έτσι τα παιδιά δε χρειάζεται να χρησιμοποιούν ποτέ σκάλες. Όλες οι αίθουσες έχουν έξοδο κινδύνου σε περίπτωση ανάγκης.
Το κτήριο διαθέτει κεντρικό σύστημα πυρόσβεσης και σε όλες τις αίθουσες υπάρχουν ανιχνευτές πυρός που είναι συνδεδεμένοι με συναγερμό.
Τα σχολικά μας πληρούν τους πλέον αυστηρούς ευρωπαϊκούς νόμους όσον αφορά την ασφάλεια. Έχουν τοποθετηθεί ειδικές ζώνες ασφαλείας και καθίσματα για την καλύτερη προστασία των παιδιών μας.
Τα εξωτερικά παιχνίδια αναρρίχησης, είναι όλα χτισμένα και πακτωμένα ασφαλώς στο έδαφος και ακολουθούν τα ευρωπαϊκά πρότυπα για την ασφάλεια των παιδικών παιχνιδιών.
Για την καλύτερη ασφάλεια, οι πόρτες του σταθμού κλειδώνουν μετά την πρωινή άφιξη των παιδιών και όσοι έρχονται αργοπορημένοι, περιμένουν κάποιον από το προσωπικό για να ανοίξει για να μπουν μέσα.

Χρειάζεστε Βοήθεια ; Καλέστε μας
(+30) 210.60.36.301
(+30) 699.74.74.849
FAX: (+30) 210.60.36.368

Ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα

Οι αίθουσές μας είναι έτσι φτιαγμένες, ώστε να ενισχύουν την ανάλαφρη, ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα του σχολείου και παρέχουν το κατάλληλο περιβάλλον για κάθε ηλικία. Διαθέτουμε μια άρτια εξοπλισμένη βιβλιοθήκη και εξαιρετικές εγκαταστάσεις, στις οποίες τα παιδιά μπορούν να ασχοληθούν με τη μουσική και τις τέχνες γενικότερα.
Η εσωτερική αίθουσα που παίζουν τα παιδιά, είναι γεμάτη με παιχνίδια, υπάρχει ειδικός χώρος για μασκαρέματα με ρούχα και παπούτσια και έχουμε δημιουργήσει μια “γωνία σπιτιού” με πιάτα και συσκευές.

Εξωτερικοί χώροι

Οι εξωτερικοί χώροι είναι μεγάλοι και ασφαλείς και τα παιδιά μπορούν να παίζουν στις τσουλήθρες, στις κούνιες και στο σκάμμα με την άμμο, ή να αθλούνται τρέχοντας, παίζοντας ποδόσφαιρο, κάνοντας ποδηλασία και αναρρίχηση.
Επίσης διαθέτουμε ειδικά διαμορφωμένο λαχανόκηπο, για μαθήματα σχετικά με τη μελέτη της φύσης και του περιβάλλοντος.

Ελληνικό Νηπιαγωγείο

Από το 2010, το νηπιαγωγείο μας έχει επίσημη άδεια λειτουργίας από το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων (αρ. απόφασης Φ2/62450/Δ5/06-07-2010).
Στο νηπιαγωγείο μας, τα παιδιά διδάσκονται στα ελληνικά από έμπειρες δασκάλες με πτυχίο ΑΕΙ. Ακολουθούμε το επίσημο πρόγραμμα σπουδών του Υπουργείου και παράλληλα διδάσκουμε καθημερινά μια ώρα Αγγλικά.

Η ομάδα μας

Στο νηπιαγωγείο μας, τα παιδιά διδάσκονται στα ελληνικά από έμπειρες δασκάλες με πτυχίο ΑΕΙ.
Εξαιρετικός παιδικός σταθμός. Έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από το διδακτικό προσωπικό, το περιβάλλον, την ατμόσφαιρα. Είναι μια ζεστή αγκαλιά για τα παιδιά. Νιώθουν σαν το σπίτι τους. Ο γιός μου φοιτά εκεί από 4 χρονών. Περνάει υπέροχα. Πραγματικά όταν πάω να τον πάρω, δεν θέλει να φύγει. Τον συστήνω σε κάθε γονιό ανεπιφύλακτα.
_Θεοδώρα Αϊβαζόγλου, Γονιός
Ζεστό , όμορφο , σοβαρό και οργανωμένο περιβάλλον για τα πρώτα βήματα του παιδιού. Το νιώσαμε , πραγματικά , ως προέκταση του σπιτιού μας. Η Έλενα και οι δασκάλες της συμπληρώνουν αυτό το υπέροχο κλίμα στοργής και ανάπτυξης της παιδικής προσωπικότητας! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!
_Γιώργος Κουντούρης, Γονιός
New-Logo-1-200
New-Logo-1-200
Skip to toolbar