Το παιδί σας στο σχολείο

Ενδυμασία
Το προνήπιο είναι μια υπέροχη και ξεχωριστή εμπειρία για τους γονείς και τους μικρούς μαθητές. Ντύνοντας ένα μικρό παιδί είναι από μόνο του μια μικρή περιπέτεια. Τα μικρά παιδιά χοροπηδάνε, κυλιούνται, σκαρφαλώνουν, τρέχουν συνεχώς, οπότε η ενδυμασία του παιδιού σας πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο άνετη.
Σχολικά Λεωφορεία
Έχουμε ένα υπερσύγχρονο σχολικό, έτοιμο να μεταφέρει τα παιδιά σας από και προς το σπίτι σας. Οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τα δρομολόγια και τις ώρες μεταφοράς μπορούν να συζητηθούν κατά την διάρκεια της επίσκεψης σας στον παιδικό σταθμό.
Υγεία και Υγιεινή
Η υγεία και η ασφάλεια των παιδιών είναι πρωταρχικό μέλημά μας. Είναι σημαντικό για εμάς, το περιβάλλον του παιδικού σταθμού να είναι απόλυτα ασφαλές για τα παιδιά, τους γονείς και το προσωπικό μας. Για αυτό το λόγο συνεργαζόμαστε διαρκώς, με ομάδες ειδικών στην υγεία και την ασφάλεια, ώστε να διασφαλίζουμε ότι υπάρχουν και λειτουργούν σωστά όλα τα μέτρα ασφαλείας.
Οι εγκαταστάσεις του παιδικού σταθμού, καθαρίζονται συνεχώς κατά τη διάρκεια της ημέρας, με προσοχή και επιμέλεια, για να διασφαλίζουμε έτσι το μέγιστο βαθμό όσον αφορά την υγιεινή.
Παρέχουμε δωρεάν ασφαλιστική κάλυψη, σε όλους τους μαθητές μας, μέσω της ασφαλιστικής εταιρίας Alico και τα παιδιά είναι πλήρως ασφαλισμένα για ατυχήματα που μπορεί να συμβούν μέσα στις σχολικές μας εγκαταστάσεις και μέσα στα λεωφορεία μας.
Διατροφή
Σε συνεργασία με ειδικό παιδοδιατροφολόγο, προσφέρουμε ένα θρεπτικό και υγιεινό μενού, βασισμένο στη μεσογειακή διατροφή.
Τα γεύματα συνοδεύονται από φρέσκια σαλάτα και φρούτο. Όλα τα προϊόντα αγοράζονται φρέσκα, από την τοπική αγορά του Πικερμίου σε εβδομαδιαία βάση.
Μέσα από την ποικιλία των πιάτων και την κατάλληλη παρουσίαση και ενθάρρυνση, τα παιδιά εξερευνούν νέες γεύσεις, μαθαίνουν να είναι ανοιχτά στο διαφορετικό και συνηθίζουν την υγιεινή διατροφή.
Επικοινωνία
Κάθε παιδί έχει ένα ατομικό βιβλίο επικοινωνίας από την αρχή της σχολικής χρονιάς, στο οποίο καταγράφονται καθημερινά σημαντικές πληροφορίες για την ημέρα του. Οι γονείς μπορούν να γράφουν σχόλια και μηνύματα στο βιβλίο, για να διαβαστούν το επόμενο πρωινό από τον αρμόδιο.
Συναντήσεις Γονέων και Δασκάλων
Τέσσερις συναντήσεις προγραμματίζονται κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς, για να συζητηθεί η πρόοδος του παιδιού σας. Σε όλες τις συναντήσεις είναι παρoύσα η ψυχολόγος του σχολείου μας, ώστε να μπορείτε να συζητήσετε μαζί της οποιαδήποτε ανησυχία ή προβληματισμό έχετε.
Σύλλογος Γονέων
Επίσης έχουμε δημιουργήσει, σε συνεργασία με την ψυχολόγο μας, ένα σύλλογο γονέων και κηδεμόνων. Σκοπός του συλλόγου, είναι η συζήτηση διαφόρων θεμάτων για την υγεία και την ανάπτυξη των παιδιών μας.
Είμαστε εδώ για να ακούσουμε όποια ανησυχία έχετε σχετικά με τα παιδιά σας. Μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε για να συζητήσουμε οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί.

Skip to toolbar